EcoHelp
BioMix
EcoHelp
 
Posted by admin ADD COMMENTS

1. Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt,  unul din cei mai mari actori de la Hollywood,  a jucat in peste 40 de filme. Jumatate din Brangelina apare constant in tabloide. De altfel este considerat unul din cei mai sexy barbati in viata.

ECO Achievements: Pitt s-a implicat direct in ajutorarea celor afectati de Uraganul Katrina. Fundatia lui “Make it Right” construieste 150 de case folosind tehnologia verde si materiale eco. In martie 2009, Pitt s-a intanlit cu Presedintele Obama sa discute finantarea unui proiect national de construire a unor cartiere “verzi”

2. Cameron Diaz
Cameron Diaz

Cameron Diaz

Vedeta din California, si-a capatat faima in roluri precum Mary din “Something About Mary” sau blockbustere precum Gangs of New York, Beung John Malkovich, sau Shrek.

ECO Achievements: Diaz a fost una dintre primele celebritati care a interactionat cu mediul.  Si-a cumparat un Prius exact cand a aparut, si serille Trippin de la MTV incurajeaza turismul verde.
Stiai ca? In 2009, Diaz a jucat in Cameron Diaz Saves the World, un scurtmetraj in care ii indemna pe american sa afle mai multe despre mediul inconjurator. Diaz este si coautoarea cartii “The Green Book: The Everyday Guide to Saving the Planet One Simple Step at a Time.”
3. Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Startul din Shutter Island, si-a inceput cariera de actor inca de mic, a jucat de la roluri secundare precum Luke Brower in Growing Pains pana la mega roluri, cum a fost cel care i-a adus faima din Titanic. In 2006 la decernarea premiilor Oscar pentru cel mai bun actor s-a avut pe sine ca si competitor in rolurile din Blood Diamond si The Departed.
ECO Achievements: DiCaprio conduce o masina hybrid si are panouri solare instalate la el acasa. In 2007 DiCaprio a scris, a produs si a fost vocea in eco-documentarul The 11 Hour. De asemenea Leo, detine o fundatie Leonardo DiCaprio Foundation,  in care sustine cu tarie initiativele eco-friendly. Pentru a ajuta mediul inconjurator, Leo refuza sa zboare cu avioane particulare si zboara doar cu liniile aeriene comerciale.
4. Rachel McAdams
Rachel McAdams

Rachel McAdams

Canadianca s-a remarcat in rolul din 2004 din The Notebook. De atunci a mai jucat in blockbustere precum Mean Girls, The Wedding Crashers, si Sherlock Holmes.

ECO Achievements: McAdams impreuna cu alti doi prieteni au lansat Green is Sexy, un website ecofriendly care incurajeaza fanii sa ajute mediul.  Actrita declara pentru Vogue in 2009 ca nu este o femeie materialista “Sincer, nu-mi doresc lucruri, material, prefer sa cheltuiesc banii pe experiente placute sau calatorii.”
5. Alicia Silverstone

Alicia Silverstone

Alicia Silverstone

Cel mai cunoscut rol al actritei este Cher Horowitz in Clueless, ne asteptam sa o vedem in noul film cu vampiri, Vamps.
ECO Achievements: Alicia este visul oricarui green guy. Traieste intr-o casa eco-friendly cu o gradina organica de toata frumusetea in Los Angeles. Casa ei adaposteste si cativa caini salvati chiar de ea. Si-a creat propria linie de cosmetice naturale. Este vegetariana convinsa si autoarea cartii The Kind Diet. Cel mai tare e ca este fan nudism …
6. Orlando Bloom
Orlando Bloom
Orlando Bloom
Bloom a jucat in unele din cele mai mari filme din ultimii 10 ani, incluzand Lord of the Rings, si Piratii din Caraibe.
ECO Achievements: Bloom este parte activa din compania Global Green de cativa ani buni. Si-a renovat casa cu panouri solare si conduce o masina hybrid. Este un persoana cu dare de mana la intanlirile caritabile. A scris un eseu care a a aprut in cartea Antarctica – A Call to Action. Declara ca este ingrijorat de incalzirea globala si incearca sa o previna, prin toate metodele cunoscute.
7. Natalie Portman

Natalie Portman

Natalie Portman

Micuta actrita si-a inceput cariera timpuriu la varsta de 13 ani in The Professional. Mai tarziu si-a dus numele pe culmile succsesului  cu roluri in filme precum Star Wars, si Closer.
ECO Achievements: Natalie este de multa vreme vegetariana convinsa si activista pentru drepturile animalelor. A inceput ca suporter al fundatiei International Community Assistance, o organizatie care ajuta femeile sarace din lumea intreaga. In 2007 a calatorit in Rwanda cu zoologistul Jack Hanna sa filmeze un documentar despre gorilele in pericol. In 2007 a desenat o linie de incaltaminte ecologica Te Casan (profitul din vanzari a fost donat organizatiilor care protejeaza mediul).
categories: Fashion & Beauty

Leave a Reply