EcoHelp
BioMix
EcoHelp
 
Posted by admin ADD COMMENTS

Masina Eco - Tesla Roadster

Masina Eco – Tesla Roadster

Denumita dupa inventatorul sau Nikola Tesla, Tesla Roadster este un automobil sport care functioneaza pe baza de electricitate. Masina este constrtuita si asamblata la Lotus Plant, in Hethel, Anglia, cu un cadru mai lung si mai lat decat Lotus Elise. Are aproximativ 15% parti comune cu Lotus Elise. Tesla si-a facut debutul public pe 19 iulie 2006, iar primul model a fost condus de Elon Musk pe 1 februarie 2008.

Masina are o limita de 393 kilometri de fiecare data cand bateria lithium ion este reincarcata si atinge 97km/ora in 3.7 secunde.

Masina Eco - Tesla Roadster

Masina Eco - Tesla Roadster

Exista un numar de masini sport pe piata care pot atinge 90 km/ora in aproximativ 4 secunde – Ferrari, Lamborghini, Porsche, Viper, Corvette, iar aceste masini scot un zgomot asurzitor atunci cand sunt accelerate. zgomotul provine de la motor in momentul in care pedala se duce in jos, iarĀ  arderea combustibilului este eliminata ca si evacuare.

Imaginati-va o masina care va pune la dispozitie aceeasi performanta si accelerare, insa care nu scoate acelasi zgomot, functionand pe baza de electricitate. Aceasta este Tesla Roadster.

Tesla Roadster

Tesla Roadster

Masinile electrice au avansat mult intr-un timp scurt. De la restrictiile de viteza si dimensiune, masina Tesla Roadster decapotabila este sexy, rapida si ultima tendinta in materie de lux. Chiar daca este o masina electrica, este considerata un magnet de fete pentru baietii, care sunt ingrijorati cum vor arata intr-o masina eco.
Andra Popovici,
EcoHelp.ro

Leave a Reply